Home Kellel on esimene diabeediga laps ja teine


Kellel on esimene diabeediga laps ja teine


Valu tuntakse kõige erinevamates kohtades nagu kael, õlaliigesed jne. Kurdetakse, et jõud on kadunud ja süda lööb liiga aeglaselt. Kaebused on meeste ja naiste puhul enamasti ühesugused, kuid loomulikult on iga patsient oma kaebustega individuaalne ning vajab tähelepanu, et välistada või kinnitada üks või teine diagnoos.Raseduse ajal diagnoositud ema sündinud laps võib pärida endokriinse süsteemi patoloogia ja haigestuda 1. tüüpi diabeediga. Diabeedi sümptomid, mis on kadunud pärast sünnitust, võivad naisele naasta pärast 40 aastat.Esimene laps on suur alati, teine ja nii edasi järgmised on ikka väikesed. Siit esimese lapse tihtipeale solvumised, sest puudu jääb vanemate harjumuspärasest hoolitsusest ja poputamisest. Siit esimese lapse tihtipeale solvumised, sest puudu jääb vanemate harjumuspärasest hoolitsusest ja poputamisest.



Lümfivedeliku parandamine diabeedi korral



Minu esimene laps sündis 41+2. Nüüd ootan teist last ja vanemahüvitise säilitamiseks oleks vaja, et sünniks enne, kui esimene saab 2,5 aastaseks. Hetkel on arst määranud tähtajaks 16 päeva enne esimese lapse 2,5 aastaseks saamist. Nüüd muretsengi, äkki otsustab ka teine laps hiljem tulla. Esilekutsumist ei taha, isegi kui peaks.Esimene laps oli u 3600 g,kasutasin naerugaasi, sain lahklihalõike ja palju õmblusi. Teine sündis ilma valuvaigistiteta, laps oli ligi 4200 g! Nii et ilma diabeedi ja suure kaalutõusuta (mõlemal korral võtsin juurde 10-12 kg) võib ka suure lapse saada :D Aga seekord jäin terveks, pärast sünnitust kepsutasin ringi nagu poleks midagi.Teine sünnitus oli enam-vähem sama pikk kui esimene (ca 7 tundi mõlemad), aga valud olid kohe 2 minuti järel. Kokkuvõttes oli teine sünnitus palju valusam kui esimene, AGA. presside ajal oli palju rohkem kontrolli ja jäin suurest lapsest hoolimata praktiliselt terveks – ainult kaks õmblust (esimesega õmmeldi pool tundi).

Some more links:
-> 2. tüüpi diabeedi raskekujulise haiguse juhtum
Mul esimene oli esilekutsumine.Esimesed valud olid kohe meeletud. 13 tundi valusi ja röökimisi ja siis otsustati erakorraline keiser teha, kuna laps oli mitu tundi sünnitusteedes kinni olnud.Esimene ja informatiivne meetod diabeedi esmaseks diagnoosimiseks ja selle dünaamiline hindamine ravi ajal on glükoositaseme (suhkru) taseme uurimine veres. See on selge näitaja, millest tuleks ära hoida kõik järgnevad diagnoosid ja ravimeetmed. Spetsialistid korrigeerisid tavalisi ja patoloogilisi glükeemilisi numbreid mitu korda.Kui Sinu laps on alustamas septembris kooliteed ja soovid nõustamist, kuidas 1.tüüpi diabeediga laps, tema kool ja Sina ise saaksite selleks suureks elumuutuseks koos valmistauda, tule koolitusele. Jagame oma ja teiste kogemusi, räägime kooli ja lapse ettevalmistamisest, lapse psühholoogilise toetamise vajadusest.
-> Öösel ülekuumenemise korral tõuseb veresuhkru tase
Kergem,kiirem,valutum.Kõik oli parem kuidagi kui esimesega.Aga oleneb vast inimsest kuidas kellel,kuid öeldakse ikka et teine ja kolmas juba kiiremad kui esimene.Laps Eestis ütles Ma olen selle kommentaariga väga päri! Iseasi, et kuidas õnnestuks riigil aidata neid, kes seda vajavad. Tegelikult me oleme kõik käsi pikal, kui midagi jagatakse - teades, et raha antakse mingi eeskirja järgi, mitte tegeliku vajaduse alusel.esimene laps ja teine laps Nii armas on lugeda oma pikast blogisõprade nimekirjast neid lugusid, kus on üles loetud pere esimese lapse saavutused. Eriti suure huviga loen neid lugusid, kus lapsed on minu laste vanused.
-> Diabeet ja alexithymia
Katrin on 3-aastase tütre ema ja peagi lisandub tema perre ka teine tütar. Kuigi tema esimene laps on leetrite vastu vaktsineeritud, muretseb ta oma sündimata tütre pärast, keda tohib.RE: on siin preeklampsia riskiga (eelmisest rasedusest) rasedaid? Mul sündis esimene laps preeklampsia tõttu 34+6 erakorralise keisriga. Teine laps sündis küll ajaliselt (40+1) ja loomulikul teel, ent raseduse lõpus tõusis vererõhk ikkagi üle normi ja lisaks Trandatele olin 39+0 nädalal pool päeva ka päevastatsis tilguti.1.tüüpi diabeedist inspireeritud tutorialid, vlogid ja videod. N.B! Antud õpetused on meie nägemus ja ei väida et 100% peab nii toimima.
-> Veshnevski salv diabeedi raviks
Kui Sinu laps on alustamas septembris kooliteed ja soovid nõustamist, kuidas 1.tüüpi diabeediga laps, tema kool ja Sina ise saaksite selleks suureks elumuutuseks koos valmistauda, tule koolitusele. Jagame oma ja teiste kogemusi, räägime kooli ja lapse ettevalmistamisest, lapse psühholoogilise toetamise vajadusest.Räägitakse ju,et teine sünnitus tavaliselt kergem kuid nii pika vahega kuidas ,siis lood on. Mul esimene laps sündis 15 aastat tagasi ja nüüd ootan teist last Tean ,et iga sünnitus erinev ja igal ühel asi ka erinev kuid jagage oma kogemusi.KOOLIMINEVATE LASTE PEREDE KOOLITUSED 2018: 02.-03.05.18 Rakvere Aqva Spas, 2 vaba kohta 18.-19.06.18 Rakvere Aqva Spas, 1 vaba koht Kui Sinu laps on alustamas septembris kooliteed ja soovid nõustamist, kuidas 1.tüüpi diabeediga laps, tema kool ja Sina ise saaksite selleks suureks elumuutuseks koos valmistauda, tule koolitusele.
-> Kas diabeet võib ravida
Olen nooremapoolne vanaema ja teine vanaema on veel eriti noor ning meie noorte laps saab juulis 2-e aastaseks(oli raskelt enneaegne,kuid siiani on olnud väga tubli ning haigustest oleme suutnud ta eemale hoida).KUna noored käivad veel koolis,siis otsustati sügisest laps lasteaeda viia,kuid.RE: Kellel olnud keiser,ning tehtud ka konisatsioon. Kuidas sündis teine laps? Minul sama olukord Sinuga, teemaalgataja. Arvel olen Rakveres ja saan aru, et seal pole arstil aega sünnitusplaani koostamisega tegeleda….Esimene laps oli peale beebiaega sõnakuulelik ja rahulik, teine laps, kes beebina oli rahulik on nüüd täiesti kohutav rüblik, turnib, ronib, tekitab igasugu lollusi. Ilmselt tahab ta suurema järgi paljusid asju teha. Mängivad koos, aga kahekesi neid päris jätta ei julgeks, kuigi pole võimalust, et suurem teda millegagi lööks, siis kunagi ei tea, mis võib juhtuda.




Kellel on esimene diabeediga laps ja teine:

Rating: 531 / 121

Overall: 576 Rates